Vođenje računovodstva po analitikama

Ako je Vaše preduzeće dovoljno razvijeno, da sadrži više poslovnih jedinica, ili jednu profitnu jedinicu a više sektora itd. obično je teško posmatrati izveštaje na nivou cele firme.

Da biste donosili ispravne odluke na nivou menadžmenta firme, potrebno je da izveštaje imate na neki način grupisane prema određenim kriterijumima. Te grupe zovemo „analitike“, ili prema Microsoft Dynamics tehnologiji, „dimenzije“. Iz tog razloga je potrebno vođenje racunovodstva ppo analitikama. Tokom unosa podataka u dokumenta poslovanja (ovo naročito važi za ulazne i izlazne račune, kao i materijalne troškove) se određuju dodatni podaci tj. upisuju se kojim analitikama pripada, a onda se generišu specijalni finansijski bilansi i izveštaji, koji se mogu grupisati po ovim analitikama. Na tim izveštajima, podaci su grupisani (najčešće prihodi i troškovi, dugovanja i potraživanja) po zadatim grupama na osnovu analitika te je time olakšan je uvid u poslovne rezultate preduzeća.

UKAŽITE NAM POVERENJE

Kontaktirajte nas! UVERITE SE U EFIKASNOST NAŠEG RADA. Pozovite 011 6300 207

Jednostavan rad sa dokumentacijom i prilagođavanje Vašim trenutnim programskim rešenjima

Pošaljite email na adresu info@aconto.rs i zajedno ćemo pronaći specijalno rešenje za Vas!

Kako možemo da vam pomognemo?

Apsolutno fer ponuda u najkraćem mogućem roku.

Članovi smo: 

Prezadovoljni smo koliko je malo truda potrebno sa naše strane da završimo sve računovodstvene obaveze od kada koristimo usluge Aconto doo. Nekoliko poziva i e-maliova, za sve ostalo postara se Aconto doo.

Tomislav Jovanović
Finansijski Direktor, 3 Project d.o.o.

Zašto nas klijenti biraju?

Stručnost i iskustvo. 15 godina tradicije rada u regionu

Prilagođavamo se velikim, srednjim i malim kompanijama

Sa Vama gradimo dugoročan poslovni odnos

računovodstvene usluge

Aconto d.o.o.

U vremenu sve veće ponude i konkurencije veoma je važno da mudro izaberete poslovnog partnera. Mi Vam nudimo partnerstvo na duge staze sa velikim naglaskom na ličnom pristupu. Naš tim računovođa se stalno edukuje u svim oblastima računovodstva i poreskog zakonodavstva.

Pored konvencionalnog  vođenja računovodstva takođe Vam nudimo knjigovodstvene i računovodstvene usluge na sedištu Vašeg preduzeća. U unapred ugovorenim terminima Vas možemo posetiti i pružiti celokupnu uslugu. Koristimo svoju programsku i kompjutersku opremu a možemo se prilagoditi Vašoj opremi. Dokumentacija ostaje kod Vas, knjiženje događaja je ažurno i najznačajniji je kvalitetan savet koji Vam je na dohvat ruke.

Radujemo se saradnji sa Vama.

Zatražite BESPLATNU ponudu