Ocena boniteta i racio analiza

Ocena boniteta firme

Bonitet je ocena likvidnosti i kreditne sposobnosti preduzeća, u u širem smislu sveobuhvatna ocena preduzeća data na osnovu pregleda završnog računa i situacije u kom se trenutno nalazi jedno preduzeće. U tom smislu, ocena boniteta odnosi se i na ocenu ekonomskih pojava u preduzeću, na osnovu kojih se preduzeće može posmatrati. U praksi, ocena boniteta se koristi da bi se na osnovu ocene likvidnosti i kreditne sposobnosti preduzeća dobio kredit kod poslovnih banaka

Racio analiza

Racio analiza finansijskih izveštaja se bavi upoređivanjem analitički važnih odnosa između pojedinih finansijskih kategorija radi sagledavanja i ocene finansijskog položaja preduzeća. Cilj tog sagledavanja nije samo puka konstatacija stanja nego pokušaj da se na bazi tih odnosa anticipira finansijski položaj Vašeg preduzeća u budućnosti, kao i da se donose odgovarajuće odluke na nivou menadžmenta firme.

UKAŽITE NAM POVERENJE

Kontaktirajte nas! UVERITE SE U EFIKASNOST NAŠEG RADA. Pozovite 011 6300 207

Jednostavan rad sa dokumentacijom i prilagođavanje Vašim trenutnim programskim rešenjima

Pošaljite email na adresu info@aconto.rs i zajedno ćemo pronaći specijalno rešenje za Vas!

Kako možemo da vam pomognemo?

Apsolutno fer ponuda u najkraćem mogućem roku.

Članovi smo: 

Prezadovoljni smo koliko je malo truda potrebno sa naše strane da završimo sve računovodstvene obaveze od kada koristimo usluge Aconto doo. Nekoliko poziva i e-maliova, za sve ostalo postara se Aconto doo.

Tomislav Jovanović
Finansijski Direktor, 3 Project d.o.o.

Zašto nas klijenti biraju?

Stručnost i iskustvo. 15 godina tradicije rada u regionu

Prilagođavamo se velikim, srednjim i malim kompanijama

Sa Vama gradimo dugoročan poslovni odnos

računovodstvene usluge

Aconto d.o.o.

U vremenu sve veće ponude i konkurencije veoma je važno da mudro izaberete poslovnog partnera. Mi Vam nudimo partnerstvo na duge staze sa velikim naglaskom na ličnom pristupu. Naš tim računovođa se stalno edukuje u svim oblastima računovodstva i poreskog zakonodavstva.

Pored konvencionalnog  vođenja računovodstva takođe Vam nudimo knjigovodstvene i računovodstvene usluge na sedištu Vašeg preduzeća. U unapred ugovorenim terminima Vas možemo posetiti i pružiti celokupnu uslugu. Koristimo svoju programsku i kompjutersku opremu a možemo se prilagoditi Vašoj opremi. Dokumentacija ostaje kod Vas, knjiženje događaja je ažurno i najznačajniji je kvalitetan savet koji Vam je na dohvat ruke.

Radujemo se saradnji sa Vama.

Zatražite BESPLATNU ponudu